Huis verkopen aan investeerder

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Huis verkopen aan investeerder

Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen aan een investeerder. Wanneer u aan ons uw huis verkoopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het verkopen van uw huis aan een investeerder erg soepel verloopt. Er zijn verschillende redenen om uw woning aan een investeerder te verkopen. Het wegnemen van dubbele lasten, een executieveiling voorkomen of het niet kunnen vinden van een geschikte koper zijn slechts enkele voorbeelden. Welke reden u ook heeft, wij van HuizenInkoop.nl helpen u graag met uw huis verkopen aan een investeerder!

Dé specialist in woningen verkopen aan een investeerder

HuizenInkoop.nl is dé specialist op het gebied van huizen verkopen aan een investeerder. Wij opereren al jaren in de markt waardoor wij een groot netwerk hebben opgebouwd. Daarnaast werken wij zonder tussenkomst van een makelaar. Makelaarskosten zijn dan ook niet van toepassing wanneer u via HuizenInkoop.nl uw woning aan een investeerder verkoopt. U hoeft geen foto’s te maken van uw woning en u hoeft ook geen advertentieteksten te schrijven. Uw woning verkopen aan een investeerder via HuizenInkoop.nl levert u dus enorm veel voordelen op!

Neem contact op

Hoe gaan wij van HuizenInkoop.nl te werk?

Wij zorgen ervoor dat de zorgen over uw woning snel verdwijnen. Wanneer u graag uw woning aan een investeerder verkoopt bij HuizenInkoop.nl, dan kunt het bijbehorende stappenplan volgen. Het stappenplan zorgt ervoor dat alles duidelijk en transparant is.

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw woning is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Ook uw huis aan een investeerder verkopen?

U staat bij ons nooit voor verrassingen dankzij onze 100% transparantie en eerlijkheid. Wij blijven altijd persoonlijk contact met u houden gedurende het verkoopproces, zodat u de beste service kunt verwachten. Wilt u meer weten over het verkopen van uw woning aan een investeerder via HuizenInkoop.nl? Ontvang vrijblijvend een bod op uw huis en vul hiervoor het contactformulier in.