Veelgestelde vragen

Hoe verkoop ik mijn huis aan HuizenInkoop.nl?

HuizenInkoop.nl zet altijd in op een snelle verkoop van uw huis. U vraagt een bod aan via het contactformulier op de website. Na taxatie brengen we een concreet bod uit en bij akkoord op onze bieding zetten we het verkoopproces in gang. De definitieve verkoop is vaak binnen zeven dagen te verwezenlijken en daarom loont het om HuizenInkoop.nl in te schakelen voor de verkoop van uw koophuis.

Hoe snel kan mijn huis verkocht worden?

Het is mogelijk binnen een week en soms zelfs binnen enkele dagen uw huis te verkopen aan HuizenInkoop.nl. Het is dus mogelijk om uw huis op zeer korte termijn te verkopen en over het geld te beschikken wat vrij komt.

Wat gebeurd er als HuizenInkoop.nl mijn woning gekocht heeft?

Zodra er een akkoord is over het bedrag dat definitief is geboden voor de woning, wordt er een koopovereenkomst opgesteld. Het koopcontract passeert bij de notaris en de woning is definitief verkocht.

Koopt HuizenInkoop.nl woningen door heel Nederland?

In principe kunnen alle woningen in Nederland gekocht worden door HuizenInkoop.nl.

Is de aanvraag van een bod op mijn woning gratis?

U kunt geheel vrijblijvend én gratis een bod-aanvraag doen via onze website. Het bod is eerlijk, 100% transparant. Geen verrassingen.

Wat is het voordeel om mijn woning te verkopen aan HuizenInkoop.nl?

HuizenInkoop.nl heeft jarenlange ervaring met de inkoop van woningen. We maken heldere afspraken en zorgen ervoor dat er geen verrassingen achteraf ontstaan. Daarnaast is er geen bemiddeling nodig. Lees bij ‘over ons’ meer over HuizenInkoop.nl

Waarom is het financieel interessant om mijn woning te verkopen aan HuizenInkoop.nl?

Wanneer u uw woning verkoopt aan HuizenInkoop.nl betaalt u geen makelaarskosten bij de verkoop van uw woning. Ook krijgt u door onafhankelijke taxateurs gegarandeerd een eerlijke taxatie van uw woning. Ten slotte bespaart op de financieringskosten van een overbruggingskrediet. Een overbruggingskrediet is een tijdelijk krediet indien u een nieuwe woning gekocht heeft voordat uw oude woning verkocht is.