Wilt u uw huis snel verkopen?

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Het kan zijn dat u uw woning graag snel wilt verkopen. Hier kan u verschillende redenen voor hebben, zoals het wegnemen van dubbele lasten, het voorkomen van een eventuele executieveiling of u kan simpelweg geen geschikte koper vinden. Het gevoel dat u uw huis niet meer snel gaat verkopen, kan leiden tot frustratie. Dankzij HuizenInkoop.nl heeft u deze zorgen niet meer. Wij zorgen ervoor dat uw woning snel verkocht wordt. Hieronder vindt u meer informatie over hoe HuizenInkoop.nl u van dienst kan zijn.

Hoe werkt het snel verkopen van uw huis?

HuizenInkoop.nl kan u helpen bij het opkopen van uw huis. Dit houdt in dat wij niet eerst zoeken naar de geschikte koper. Wij kunnen uw huis direct van u kopen. Advertentieteksten schrijven, foto’s maken, bezichtigingen regelen, dit valt normaal allemaal onder een takenpakket van een makelaar. Doordat we bij HuizenInkoop.nl anders te werk gaan, kunnen wij dagelijks mensen helpen met het snel verkopen van hun woningen. De stappen die wij doorlopen kunt u hieronder lezen.

De stappen van uw woning snel verkopen:

 1. U neemt contact op met HuizenInkoop.nl;
 2. Uw woning wordt getaxeerd en u ontvangt een bod van HuizenInkoop.nl;
 3. Indien u akkoord gaat met het bod, wordt de concept koopakte opgesteld;
 4. Na akkoord maken we snel een afspraak bij de notaris voor het passeren van de akte.

Er is geen financieringsvoorbehoud dus hoeft er niet op een financiering gewacht te worden. Als u akkoord gaat met het bod van HuizenInkoop.nl, bent u helemaal zeker van de verkoop.

Contact opnemen

Uw huis snel verkopen aan HuizenInkoop.nl

Wilt u geen zorgen meer over de verkoop van uw huis, dan bent u bij HuizenInkoop.nl aan het goede adres. Onze missie is uw woning écht snel verkopen! Uw huis laten opkopen door HuizenInkoop.nl levert u een rijtje aan voordelen op:

 • Een eerlijke prijs voor uw huis;
 • Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van woningen;
 • We zijn 100% transparant. Heldere afspraken en geen verrassingen achteraf;
 • Bemiddeling is niet nodig. U heeft geen makelaarskosten bij de verkoop van uw woning;
 • Door onafhankelijke taxateurs krijgt u gegarandeerd een eerlijke taxatie van uw woning;
 • U bespaart op de financieringskosten van een overbruggingskrediet. Een overbruggingskrediet is een tijdelijk krediet indien u een nieuwe woning gekocht heeft voordat uw oude woning verkocht is;
 • Koopakte tekenen = woning verkocht;
 • Uw woning snel verkopen is geheel vrijblijvend met HuizenInkoop.nl.

Contact opnemen om snel uw woning te verkopen

Wilt u uw woning snel verkopen? Wij zorgen ervoor dat uw huis in zeer korte tijd verkocht is, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier in te vullen of bekijk de veelgestelde vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.