Over ons

Huis opkopers, dat zijn wij!

HuizenInkoop.nl is een ervaren vastgoed opkoper. Als huizen opkoper hebben wij jarenlange ervaring in het snel opkopen van woningen in Nederland. Wij zijn u daarom ook graag van dienst! Wilt u uw huis verkopen aan een vastgoed opkoper? HuizenInkoop.nl helpt u graag van uw zorgen af!

Als ervaren huizen opkopers helpen we particulieren die om diverse redenen van hun woning af willen. Naast dat HuizenInkoop.nl zelf woningen opkoopt, kan het huis ook gekocht worden in combinatie met een huurovereenkomst. Dit betekent dat de eigenaar na de verkoop in het gehuurde huis kan blijven wonen. Er zijn steeds meer mensen die voor de optie huis verkopen en terughuren kiezen. Voor welke optie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het vermogen in uw huis voor u beschikbaar komt.

 

Het voordeel van een huis opkoper via HuizenInkoop.nl

  • Een eerlijke prijs voor uw huis.
  • Bemiddeling is niet nodig. U heeft geen makelaarskosten bij de verkoop van uw woning.
  • U bespaart op de financieringskosten van een overbruggingskrediet. Een overbruggingskrediet is een tijdelijk krediet indien u een nieuwe woning gekocht heeft voordat uw oude woning verkocht is.
  • We zijn 100% transparant. Geen verrassingen achteraf!!

(Telefonisch) contact met één van onze woning opkopers

Bent u op zoek naar meer informatie over wat wij doen als opkopers van vastgoed? Wij kunnen telefonisch uw vragen beantwoorden. U kunt ook een afspraak met ons maken door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen. Er is altijd wel één van onze woning opkopers beschikbaar voor een afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en helpen u graag verder met het snel verkopen van uw huis!

Twijfelt u nog of een opkoper voor uw huis een geschikte keuze is voor u? Bekijk dan eens onze FAQ. Huizeninkoop.nl staat als huizenopkoper klaar om uw vragen te beantwoorden!

Woning snel verkopen: Hoe werkt het?

Wilt u geen zorgen meer over de verkoop van uw huis? Of wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Dan bent u bij HuizenInkoop.nl aan het juiste adres! Onze missie is het snel verkopen van uw huis! Uw huis laten opkopen door HuizenInkoop.nl levert u een rijtje aan voordelen op:

Start gratis waardebepaling

Beleggingspand verkopen zonder makelaar

U kunt verschillende redenen hebben om uw beleggingspand te verkopen. Wat de reden ook is, HuizenInkoop.nl zorgt ervoor dat uw beleggingspand razendsnel verkocht is. Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, regelen wij alles met betrekking tot de verkoop van uw pand. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Daarnaast heeft u het voordeel dat wij uw beleggingspand kopen zonder dat daarbij dus een makelaar aan te pas komt.

Meer diensten

Eigen woning verkopen

Het verkopen van je eigen huis doe je niet zomaar. Veel mensen weten dan ook niet waar ze moeten beginnen. HuizenInkoop.nl kan u helpen bij de verkoop van uw eigen woning door uw zorgen uit handen te nemen. Voor het verkopen van je eigen woning, zijn een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Huis opkopen

Wilt u graag uw huis laten opkopen? Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw woning laten opkopen indien u uw woning direct wilt verkopen. Zelfs als u uw woning wilt laten opkopen binnen een aantal dagen is dat mogelijk bij HuizenInkoop.nl. Het is ook mogelijk wanneer u nog niets anders heeft, uw woning aan ons te verkopen én het meteen terug te huren.

Huis verkopen aan investeerder

Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen aan een investeerder. Wanneer u aan ons uw huis verkoopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het verkopen van uw huis aan een investeerder erg soepel verloopt. Er zijn verschillende redenen om uw woning aan een investeerder te verkopen. Het wegnemen van dubbele lasten, een executieveiling voorkomen of het niet kunnen vinden van een geschikte koper zijn slechts enkele voorbeelden. Welke reden u ook heeft, wij van HuizenInkoop.nl helpen u graag met uw huis verkopen aan een investeerder!

Huis verkopen en goedkoper terugkopen

Wilt u uw huis verkopen een ander huis terugkopen? Huizeninkoop.nl maakt dit mogelijk. Er zijn allerlei redenen waarom het soms nodig is uw huis snel te verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van werk, uw relatie stuk loopt of wanneer u kleiner wilt gaan wonen. Wat de reden ook is, soms moet u uw huidige huis verkopen en goedkoper terugkopen. Huizeninkoop.nl koopt huizen op van huiseigenaren en stelt u in staat een goedkoper huis terug te kopen. Lees snel door voor de voordelen van uw huis verkopen en terugkopen via de bemiddeling van Huizeninkoop.nl.

Huis verkopen na overlijden

Wilt u graag een huis verkopen na overlijden een familielid, zonder tussenkomst van een makelaar? HuizenInkoop.nl is daar om u te helpen! Onze jarenlange ervaring en brede netwerk zorgen ervoor dat wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van een huis verkopen na overlijden. Er kunnen vele redenen zijn waarom u een huis van een familielid wilt verkopen. U kunt terecht bij HuizenInkoop.nl voor zowel een ouderlijk huis verkopen na overlijden als een woning verkopen na overlijden van een echtgenoot.

Huis verkopen zonder makelaar

Wanneer u graag zelf uw huis wilt verkopen, dan kunt u ervoor kiezen om te verkopen zonder makelaar via HuizenInkoop.nl. Dat heeft één groot voordeel. U bespaart namelijk de makelaarskosten. Daarnaast zijn er nog andere voordelen waarom u een verkopen zonder makelaar interessant zou kunnen zijn. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan via het contactformulier op onze website, bieden wij altijd een eerlijke prijs tegen marktwaarde. Ook wanneer uw woning verouderd is. HuizenInkoop.nl staat voor u klaar!