Huis direct verkopen

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wilt uw huis direct verkopen?

Denkt u erover na om uw huis direct te verkopen? Met de jarenlange ervaring van HuizenInkoop.nl verkoopt u uw woning in een paar dagen! U kunt verschillende redenen hebben om uw woning direct in de verkoop te zetten. Het kan bijvoorbeeld uw voorkeur hebben als u al een nieuw huis gevonden heeft. U wilt dan niet het risico lopen dat uw oude huis niet verkocht wordt. Daarnaast voorkomt u het risico op dubbele lasten wanneer u ervoor kiest om uw woning direct te verkopen. Het kan ook zijn dat u reeds al dubbele woonlasten hebt en dit niet langer meer wilt laten duren. HuizenInkoop.nl helpt u graag met het snel verkopen van uw huis!

Wat zijn de voordelen van het direct verkopen van uw woning?

Er zijn een aantal voordelen wanneer u ervoor kiest om direct uw woning te verkopen. Bij het verkopen van een huis denken velen aan een makelaar. Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen zónder makelaar. Het voordeel hiervan is dat er geen makelaars- of andere advertentiekosten aan te pas komen. Daarnaast hoeft er ook niet gezocht te worden naar een potentiële koper. Dit scheelt dus flink wat tijd én geld.

Met HuizenInkoop.nl heeft u deze zorgen niet meer. Wij zorgen ervoor dat uw wens uitkomt: uw huis direct verkopen voor een eerlijke prijs. HuizenInkoop.nl brengt een passend bod uit op uw huis nadat de woning door ons is getaxeerd. Het verkoopproces kan beginnen!

Neem contact op

De voordelen voor u op een rijtje:

1. Géén extra kosten voor een makelaar of eventuele advertentiekosten

2. Mogelijkheid om uw huis direct of binnen één week te verkopen 

3. Passende en eerlijke prijs;

4. Beschikking over het opgebouwde vermogen;

5. Niet langer meer in onzekerheid over uw woning.

Hoe gaat het direct verkopen van uw woning in zijn werk?

Als u hebt besloten om uw huis direct te laten verkopen kan het heel vlug gaan. Het hangt natuurlijk onder andere aan uw persoonlijke wensen. Bij HuizenInkoop.nl bent u verzekerd van heldere, transparante afspraken. Indien u akkoord gaat met het bod zullen we de opleveringsdatum in overleg vaststellen. We kunnen de opleveringsdatum in overleg bepalen. Hieronder vind u het stappenplan van HuizenInkoop.nl.

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw woning is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Meer weten over uw woning direct verkopen?

Wilt u meer weten over het direct verkopen van uw woning? Neem contact op met ons.  Maak het u gemakkelijk, bespaar uzelf een lang verkooptraject en verkoop uw huis aan Huizeninkoop.nl. Vraag een vrijblijvend bod aan via het contactformulier.