Huis direct verkopen

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Uw huis direct verkopen: waarom?

Wilt u uw huis nu verkopen? Met de jarenlange ervaring van HuizenInkoop.nl verkoopt u uw woning in een paar dagen! U kunt verschillende redenen hebben om uw woning direct in de verkoop te zetten. Het kan bijvoorbeeld uw voorkeur hebben als u al een nieuw huis gevonden heeft. U wilt dan niet het risico lopen dat uw oude huis niet verkocht wordt. Daarnaast voorkomt u het risico op dubbele lasten wanneer u ervoor kiest om uw woning direct te verkopen. Het kan ook zijn dat u reeds al dubbele woonlasten hebt en dit niet langer meer wilt laten duren. Hieronder leest u hoe wij u helpen bij het snel verkopen van uw huis.

Uw woning direct verkopen: wat zijn de voordelen?

Er zijn een aantal voordelen wanneer u ervoor kiest om direct uw woning te verkopen. Bij het verkopen van een huis denken velen aan een makelaar. Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen zónder makelaar. Het voordeel hiervan is dat er geen makelaars- of andere advertentiekosten aan te pas komen. Daarnaast hoeft er ook niet gezocht te worden naar een potentiële koper. Dit scheelt dus flink wat tijd én geld.

Met HuizenInkoop.nl heeft u deze zorgen niet meer. Wij zorgen ervoor dat uw wens uitkomt: uw huis direct verkopen voor een eerlijke prijs. HuizenInkoop.nl brengt een passend bod uit op uw huis nadat de woning door ons is getaxeerd. Het razendsnelle verkoopproces kan beginnen!

De voordelen voor u op een rijtje:

1. Géén extra kosten voor een makelaar of eventuele advertentiekosten

2. Mogelijkheid om uw huis direct of binnen één week te verkopen 

3. Passende en eerlijke prijs;

4. Snel beschikking over het opgebouwde vermogen;

5. Niet langer meer in onzekerheid over uw woning.

Uw huis nu verkopen: hoe snel kan het gaan?

Als u hebt besloten om uw huis direct te laten verkopen kan het heel snel gaan. De snelheid waarmee uw woning verkocht kan worden hangt natuurlijk af van uw wensen. Bij HuizenInkoop.nl bent u verzekerd van heldere, transparante afspraken. Indien u akkoord gaat met het bod zullen we de opleveringsdatum in overleg vaststellen. We kunnen de opleveringsdatum in overleg bepalen.

Direct uw huis verkopen: hoe gaat het precies in zijn werk?

Als u uw huis nu wilt verkopen dan zitten daar een aantal stappen aan verbonden. Wij vertellen u precies hoe het in zijn werk gaat.

  1. Huizeninkoop.nl zal eerst een taxatie laten uitvoeren op uw huis. Aan de hand van de taxatie zal een er een bod worden uitgebracht door HuizenInkoop.nl.
  2. Voor beide partijen is het belangrijk dat er goede overeenstemming is over de te ontvangen koopsom.
  3. Alle afspraken over de directe verkoop van uw woning worden door ons vastgelegd in een concept verkoopakte.
  4. Indien u akkoord gaat met ons bod maken we heldere afspraken zoals opleverdatum en passeerdatum bij de notaris. Het definitieve koopcontract wordt getekend en uw woning is direct verkocht!

Hoe HuizenInkoop.nl u van dienst kan zijn

Uw huis nu verkopen en een eerlijke prijs ontvangen voor de woning waar u nu woont? Maak het u gemakkelijk, bespaar uzelf een lang verkooptraject en verkoop direct uw huis aan Huizeninkoop.nl. We zijn 100 procent transparant en betrouwbaar én maken te allen tijde duidelijke afspraken. Bij Huizeninkoop.nl weet u waar u aan toe bent en heeft u nergens omkijken naar. Vraag direct een bod aan via het contactformulier en ontvang razendsnel een passend bod op uw huis.

Uw huis direct verkopen? Meer weten? Bel ons!

Wanneer u uw huis direct wil verkopen, kunt u ons bellen. Wij zijn u graag van dienst. Ook als u meer informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden om uw huis direct in de verkoop te zetten. Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar meer informatie over het direct verkopen van uw woning? Bekijk dan eens onze FAQ of lees meer over onze huizen opkopers

Meer weten over snel huis verkopen?

Wilt u meer weten over snel huis verkopen aan huizeninkoop.nl? Neem contact op met één van onze medewerkers. Uw huis snel verkopen? Wacht niet langer maar bel nu!