Voorkomen executieverkoop huizen

Voorkomen executieverkoop huizen met snelle verkoop

Heeft u te maken met huizen executieverkoop? Dat is een situatie die een slecht perspectief biedt als het gaat om de opbrengst van de huis executieverkoop. Op de veiling voor executie verkoop huizen ligt de opbrengst vaak 35% onder de marktprijs. Dat is een nadeel voor u, want hierdoor is de restschuld hoger. Er is in het kader van executieverkoop huizen een uitweg voor u beschikbaar. De huis executieverkoop is op een relatief eenvoudige manier te voorkomen met een snelle verkoop.

Aankondiging executie verkoop huizen? Wij kopen uw huis!

De uitweg voor de huizen executieverkoop is nabij. Huizeninkoop.nl houdt zich bezig met executieverkoop huis kopen. Dat betekent dat als wij uw executieverkoop huis kopen de executieveiling niet doorgaat. Wat is dan het voordeel voor u? U verkoopt het huis voor een hoger bedrag aan ons dan de huis executieverkoop oplevert. Is er een aankondiging voor de executieveiling? Wij hebben een jarenlange ervaring met het snel opkopen van huizen voor een hoger bedrag dan de veiling opbrengt. Dat biedt u een dubbel voordeel. Er is sprake van een hogere verkoopprijs en u bent van uw zorgen af.

Hoe werkt het voorkomen van de executieverkoop huizen?

Het werkt heel eenvoudig als u Huizeninkoop.nl inschakelt. U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een bod op uw huis. Nog belangrijker is dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw huis. Dat is bij de executie verkoop huizen uiteraard niet zo. In die situatie brengt uw huis veel minder op dan de marktwaarde. Een ander voordeel is dat wij 100% transparantie bieden in het proces. Bovendien is de verkoop van uw huis al binnen een paar dagen geregeld als u ons eerlijk bod accepteert. Een voordeel is ook dat u op deze manier weer de controle in handen krijgt. U bent niet afhankelijk van de executieverkoop van uw huis, maar regelt de verkoop zelf via Huizeninkoop.nl.

Stap voor stap uitgelegd: executieverkoop huis kopen

U vult het formulier in om een vrijblijvend bod te ontvangen. Vervolgens voeren wij een taxatie uit en brengen wij op basis daarvan een bod uit. Het is dan aan u om de executieverkoop te voorkomen door van de uitweg gebruik te maken en ons bod te accepteren. Gaat u akkoord met ons bod? In dat geval bespreken wij met u verder de details en spreken wij een opleverdatum af. Hierna ondertekenen wij de koopakte en is uw huis echt verkocht op de dag dat de koopakte bij de notaris passeert. Al deze stappen zijn al binnen enkele dagen te realiseren. Dat wij zo snel handelen, is mogelijk omdat er geen voorbehoud van financiering is. Het is een kwestie van taxeren, bod accepteren, koopakte opstellen en laten passeren bij de notaris.

Eerlijke prijs en lagere restschuld met voorkomen huizen executieverkoop

De uitweg die wij bieden voorkomt de executieverkoop van uw huis. Er komt dan geen openbare veiling van uw huis, want de verkoop is dan inmiddels geregeld. Dat ontlast u als het gaat om de financiële gevolgen van de executieverkoop huis. De eerlijke prijs die wij bieden, zorgt voor een hogere opbrengst. Dat houdt in dat de restschuld op het huis lager is dan wanneer het huis via de executieveiling in de verkoop gaat. Uw financiële situatie ziet er in het geval dat u ons bod accepteert beter uit. Waarom zou u niet gebruikmaken van onze service? Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheid om een bod te ontvangen. U heeft altijd de vrijheid om nee te zeggen tegen ons bod. Maak daarom gebruik van de uitweg die wij u bieden om de executieverkoop huis te voorkomen. Vul het formulier in voor het aanvragen van een bod op uw huis en voorkom executieverkoop huis.

Meer weten over snel huis verkopen?

Wilt u meer weten over snel huis verkopen aan huizeninkoop.nl? Neem contact op met één van onze medewerkers. Uw huis snel verkopen? Wacht niet langer maar bel nu!

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder