Executieverkoop voorkomen

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Bent u huiseigenaar en wilt u graag een executieverkoop voorkomen? U kunt een executieverkoop van onroerend goed voorkomen wanneer u bijvoorbeeld achterstallige betalingen heeft. Een vervelende situatie, want wanneer u geen executieveiling van uw huis kunt voorkomen levert dat u al snel een hoge restschuld op. Hier zit u als huiseigenaar niet op te wachten, zeker niet als u vanwege wat voor reden dan ook uw hypotheek niet meer kan betalen. U blijft graag zicht houden op een positieve toekomst. HuizenInkoop.nl koopt huizen op waardoor u een executoriale verkoop van uw woning daadwerkelijk voorkomt. Uw restschuld wordt dan ook beperkt. HuizenInkoop.nl staat voor u klaar!

Wat is een executieverkoop van uw onroerend goed?

Bij een executieverkoop wordt uw onroerend goed, in dit geval uw woning, geveild op een executieveiling. Opkopers, maar ook beleggers, banken en investeerders brengen er een bod uit op uw woning. Het is een interessante manier om goedkoop een woning te kopen, maar voor u als huiseigenaar minder prettig. De kosten die worden gemaakt bij een executieverkoop komen voor uw rekening en daarnaast blijft u vaak achter met een hoge restschuld. Een slimme manier om een executoriale verkoop van uw woning te vermijden door uw huis te verkopen. Executieverkoop voorkomen met de hulp van HuizenInkoop.nl.

Waarom executieverkoop voorkomen via HuizenInkoop.nl?

U wilt graag een executieveiling van uw huis voorkomen. Waarom zou u er dan voor kiezen om uw woning te verkopen aan HuizenInkoop.nl? Uw huis verkopen aan HuizenInkoop.nl is een interessante manier wanneer u uw huis wilt verkopen zónder extra kosten. U ontvangt altijd een eerlijke prijs en u komt niet voor verrassingen te staan. Bovendien zijn alle kosten die worden gemaakt voor rekening van HuizenInkoop.nl. Wij bieden 100% transparantie in het proces.

Het bod dat u van ons krijgt is altijd hoger dan de veilingprijs. Het bod op de veiling ligt vaak zo’n 35 procent lager dan de huidige marktwaarde en dit levert een flinke schuld op. Wij hebben een jarenlange ervaring met het snel opkopen van huizen voor een hoger bedrag dan de veilingopbrengst. Dat biedt u een dubbel voordeel. Er is sprake van een hogere verkoopprijs en u bent van uw zorgen af. Het voorkomen van een executoriale verkoop van uw woning via HuizenInkoop.nl is daarom een aantrekkelijk alternatief voor een gedwongen verkoop van uw woning.

Zo werkt het voorkomen van een executieverkoop

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw woning is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Contact opnemen met HuizenInkoop.nl

Wij zorgen ervoor dat u een executieverkoop voorkomt van uw onroerend goed, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. U bent niet afhankelijk van de executieverkoop van uw huis, maar regelt de verkoop zelf via Huizeninkoop.nl. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Executieverkoop voorkomen met HuizenInkoop.nl