Beleggingspand verkopen

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

HuizenInkoop.nl is naast een specialist in het opkopen van woningen, ook een specialist in het kopen en verkopen van beleggingspanden. Het kan zijn dat u uw beleggingspand wilt verkopen omdat u in een ander object wilt investeren. U wilt dan over genoeg liquide middelen kunnen beschikken. Ook kan het zijn dat u uw huidige object niet meer kunt onderhouden. HuizenInkoop.nl heeft veel ervaring in het opkopen van woningen. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk. Wij zijn daarom in staat om uw beleggingspand razendsnel te verkopen!

Beleggingspand verkopen zonder makelaar

U kunt verschillende redenen hebben om uw beleggingspand te verkopen. Wat de reden ook is, HuizenInkoop.nl zorgt ervoor dat uw beleggingspand razendsnel verkocht is. Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, regelen wij alles met betrekking tot de verkoop van uw pand. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Daarnaast heeft u het voordeel dat wij uw pand verkopen zonder makelaar. Wij kopen uw pand zonder dat daarbij dus een makelaar aan te pas komt.

Daarnaast kan een makelaar u geen garantie bieden dat uw beleggingspand binnen een bepaalde termijn verkocht is. Wanneer u zeker wilt weten dat uw beleggingspand op zeer korte termijn verkocht gaat worden én u er ook een eerlijke prijs voor gaat ontvangen, schakel dan HuizenInkoop.nl in. Door korte lijnen, duidelijke afspraken en direct contact met onze huizen opkoper (zonder bemiddelaars), weten wij snel te schakelen. Wij zorgen ervoor dat het vermogen van uw pand snel vrij komt!

Contact opnemen

Wat is het stappenplan van HuizenInkoop.nl?

Wij zorgen ervoor dat de zorgen over uw beleggingspand snel verdwijnen. Wanneer u graag uw beleggingspand wilt verkopen door HuizenInkoop.nl, dan kunt u het bijbehorende stappenplan volgen. Het stappenplan zorgt ervoor dat alles duidelijk en transparant is.

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw woning is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Meer weten over het verkopen van uw beleggingspand?

HuizenInkoop.nl is 100% transparant zodat u nooit te maken krijgt met verrassingen, ongeacht de staat van uw woning. Verder heeft u altijd persoonlijk contact met ons. Wilt u meer weten over het laten het verkopen van uw beleggingspand aan HuizenInkoop.nl? Ontvang vrijblijvend een bod op uw huis en vul hiervoor het contactformulier in.