Beleggingspand kopen

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Als specialist in het opkopen van woningen, verkopen wij ook graag beleggingspanden. HuizenInkoop.nl heeft veel ervaring in het verkopen van woningen. Hierdoor beschikken wij over een erg groot netwerk waardoor u bij ons beleggingspanden kunt kopen. Beleggen en investeren in vastgoed brengt veel gevolgen met zich mee. Het is daarom altijd verstandig om u te laten adviseren. HuizenInkoop.nl kan u uitleggen hoe de procedure zal lopen en waar u op moet letten. Wij helpen u graag in uw koop van een beleggingspand. Wilt u juist graag uw beleggingspand verkopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen!

Beleggingspand kopen zonder makelaar

Het kopen van een beleggingspand hoeft niet via een makelaar te gaan. Bij HuizenInkoop.nl kunt u razendsnel een beleggingspand kopen. Wij regelen daarbij alles met betrekking tot de aankoop van het pand. Wij kennen de markt van binnen en buiten dankzij onze jarenlange ervaring. Daarnaast heeft u het voordeel dat u bij ons een beleggingspand kunt kopen zonder makelaar.

Een makelaar kan u geen garantie bieden dat u op korte termijn een beleggingspand kunt kopen. Wij kunnen dat wel! Wilt u op zeer korte termijn een beleggingspand kopen voor een goede prijs? Schakel dan HuizenInkoop.nl in, en ga door met de aankoop van uw beleggingspand. Door korte lijnen, duidelijke afspraken en direct contact met onze huizen opkoper (zonder bemiddelaars), weten wij snel te schakelen. Wij zorgen ervoor dat het beleggingspand snel in uw bezit is!

Contact opnemen

Wat is het stappenplan van HuizenInkoop.nl?

Wij zorgen ervoor dat de zorgen over uw beleggingspand snel verdwijnen. Wanneer u graag uw beleggingspand wilt verkopen door HuizenInkoop.nl, dan kunt u het bijbehorende stappenplan volgen. Het stappenplan zorgt ervoor dat alles duidelijk en transparant is.

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw woning is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Meer weten over het kopen van uw beleggingspand?

HuizenInkoop.nl is 100% transparant zodat u nooit te maken krijgt met verrassingen, ongeacht de staat van het beleggingspand. Verder heeft u altijd persoonlijk contact met ons. Wilt u meer weten over het kopen van een beleggingspand bij HuizenInkoop.nl? Ontvang een vrijblijvend gesprek en vul hiervoor het contactformulier in.