Zelf uw huis verkopen?

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Zelf uw huis verkopen behoort tot één van de mogelijkheden om van uw huis af te komen. Het belangrijkste argument om een huis zelf te verkopen is de kostenbesparing. De grootste last die wegvalt wanneer u graag zelf wilt verkopen, zijn de makelaarskosten. Dit betekent dat u uw huis zelf verkoopt zonder makelaar. Wanneer u uw huis verkoopt aan HuizenInkoop.nl betekent ook dat u bespaart op deze kosten. Daarnaast komt uw geld meteen vrij wanneer u uw woning laat opkopen door HuizenInkoop.nl. Wij zijn in staat om uw huis direct te kopen, ongeacht de staat.

Zelf je huis verkopen: de voordelen

Zelf uw huis verkopen brengt naast het besparen van de makelaarskosten, nog vele andere voordelen met zich mee. Wanneer u denkt: ‘Ik wil mijn huis zelf verkopen’, betekent dat u alles rondom het zelf verkopen, ook alles zélf kan bepalen. Zo kan u zélf bepalen wie uw huis koopt. Zo komt de geïnteresseerde, in dit geval eventueel HuizenInkoop.nl, langs wanneer u dat uit komt.

Daarnaast staan er geen verrassingen op het spel omdat u te alle tijde persoonlijk contact heeft met onze opkoper. In het geval van zelf je huis verkopen via HuizenInkoop.nl betekent dat er geen andere gegadigden zijn voor uw woning. Hierdoor zijn de lijntjes kort en  is HuizenInkoop.nl daarom in staat om snel te handelen. Wij kunnen om deze redenen ervoor zorgen dat uw huis binnen één week verkocht wordt.

Tips zelf huis verkopen

Blijft de gedachte “mijn huis verkoop ik zelf” in uw hoofd rondspoken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij geven een aantal zelf huis verkopen tips om u op weg te helpen. Met deze tips zal het zelf verkopen van uw woning een stuk makkelijker gaan verlopen.

  • Kijk kritisch naar de inrichting van uw woning
  • Bedenk de unieke eigenschappen van uw woning
  • Zorg voor aantrekkelijke beelden
  • Verspreid zowel online als offline het nieuws dat u uw woning zelf gaat verkopen
Contact opnemen

Zelf huis verkopen stappenplan via HuizenInkoop.nl 

U heeft de zelf verkopen tips uitgevoerd maar bent u nog steeds op zoek naar een koper? Wij zorgen ervoor dat uw gevoel “ik wil zelf mijn huis verkopen” ook werkelijkheid wordt. Wanneer u graag uw woning zelf wilt verkopen via HuizenInkoop.nl, kunt het bijbehorende stappenplan volgen. Het stappenplan zorgt ervoor dat alles duidelijk en transparant is voor zowel de opkoper als de verkoper.

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw woning is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Neem contact op met HuizenInkoop.nl

Wilt u graag uw huis zelf verkopen via HuizenInkoop.nl? Wij zorgen ervoor dat uw huis op zeer korte termijn verkocht is, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier in te vullen of bekijk de veelgestelde vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.