Zelf uw eigen huis verkopen

Zelf uw huis verkopen behoort tot één van de mogelijkheden om van uw huis af te komen. Het belangrijkste argument om een huis zelf te verkopen is de kostenbesparing. De grootste last die wegvalt wanneer u graag zelf wilt verkopen, zijn de makelaarskosten. Dit betekent dat u uw huis verkoopt zonder makelaar. Wanneer u uw huis verkoopt aan HuizenInkoop.nl betekent ook dat u bespaart op deze kosten. Daarnaast komt uw geld meteen vrij wanneer u uw woning laat opkopen door HuizenInkoop.nl. Wij zijn in staat om uw huis direct te kopen, ongeacht de staat.

Zelf je huis verkopen: de voordelen

Zelf uw huis verkopen brengt naast het besparen van de makelaarskosten, nog vele andere voordelen met zich mee. Wanneer u denkt: ‘Ik wil mijn huis zelf verkopen’, betekent dat u alles rondom het zelf verkopen, ook alles zélf kan bepalen. Zo kan u zélf bepalen wie uw huis koopt. Zo komt de geïnteresseerde, in dit geval eventueel HuizenInkoop.nl, langs wanneer u dat uit komt.

Daarnaast staan er geen verrassingen op het spel omdat u te alle tijde persoonlijk contact heeft met onze opkoper. In het geval van zelf je huis verkopen via HuizenInkoop.nl betekent dat er geen andere gegadigden zijn voor uw woning. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is HuizenInkoop.nl daarom in staat om snel te handelen. Wij kunnen om deze redenen ervoor zorgen dat uw huis binnen één week verkocht wordt.

Tips om zelf uw huis te verkopen

Blijft de gedachte “mijn huis verkoop ik zelf” in uw hoofd rondspoken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij geven een aantal zelf huis verkopen tips om u op weg te helpen. Met deze tips zal het zelf verkopen van uw woning een stuk makkelijker gaan verlopen.

  • Kijk kritisch naar de inrichting van uw woning
  • Bedenk de unieke eigenschappen van uw woning
  • Zorg voor aantrekkelijke beelden
  • Verspreid zowel online als offline het nieuws dat u uw woning zelf gaat verkopen

Neem contact op met HuizenInkoop.nl

Wilt u graag uw huis zelf verkopen via HuizenInkoop.nl? Wij zorgen ervoor dat uw huis op zeer korte termijn verkocht is, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier op de contactpagina in te vullen of bekijk de veelgestelde vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Categorieen: Woning verkopen

Woning snel verkopen: Hoe werkt het?

Wilt u geen zorgen meer over de verkoop van uw huis? Of wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Dan bent u bij HuizenInkoop.nl aan het juiste adres! Onze missie is het snel verkopen van uw huis! Uw huis laten opkopen door HuizenInkoop.nl levert u een rijtje aan voordelen op:

Start gratis waardebepaling

Beleggingspand verkopen zonder makelaar

U kunt verschillende redenen hebben om uw beleggingspand te verkopen. Wat de reden ook is, HuizenInkoop.nl zorgt ervoor dat uw beleggingspand razendsnel verkocht is. Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, regelen wij alles met betrekking tot de verkoop van uw pand. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Daarnaast heeft u het voordeel dat wij uw beleggingspand kopen zonder dat daarbij dus een makelaar aan te pas komt.

Meer diensten

Eigen woning verkopen

Het verkopen van je eigen huis doe je niet zomaar. Veel mensen weten dan ook niet waar ze moeten beginnen. HuizenInkoop.nl kan u helpen bij de verkoop van uw eigen woning door uw zorgen uit handen te nemen. Voor het verkopen van je eigen woning, zijn een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Huis opkopen

Wilt u graag uw huis laten opkopen? Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw woning laten opkopen indien u uw woning direct wilt verkopen. Zelfs als u uw woning wilt laten opkopen binnen een aantal dagen is dat mogelijk bij HuizenInkoop.nl. Het is ook mogelijk wanneer u nog niets anders heeft, uw woning aan ons te verkopen én het meteen terug te huren.

Huis verkopen aan investeerder

Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen aan een investeerder. Wanneer u aan ons uw huis verkoopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het verkopen van uw huis aan een investeerder erg soepel verloopt. Er zijn verschillende redenen om uw woning aan een investeerder te verkopen. Het wegnemen van dubbele lasten, een executieveiling voorkomen of het niet kunnen vinden van een geschikte koper zijn slechts enkele voorbeelden. Welke reden u ook heeft, wij van HuizenInkoop.nl helpen u graag met uw huis verkopen aan een investeerder!

Huis verkopen en goedkoper terugkopen

Wilt u uw huis verkopen een ander huis terugkopen? Huizeninkoop.nl maakt dit mogelijk. Er zijn allerlei redenen waarom het soms nodig is uw huis snel te verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van werk, uw relatie stuk loopt of wanneer u kleiner wilt gaan wonen. Wat de reden ook is, soms moet u uw huidige huis verkopen en goedkoper terugkopen. Huizeninkoop.nl koopt huizen op van huiseigenaren en stelt u in staat een goedkoper huis terug te kopen. Lees snel door voor de voordelen van uw huis verkopen en terugkopen via de bemiddeling van Huizeninkoop.nl.

Huis verkopen na overlijden

Wilt u graag een huis verkopen na overlijden een familielid, zonder tussenkomst van een makelaar? HuizenInkoop.nl is daar om u te helpen! Onze jarenlange ervaring en brede netwerk zorgen ervoor dat wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van een huis verkopen na overlijden. Er kunnen vele redenen zijn waarom u een huis van een familielid wilt verkopen. U kunt terecht bij HuizenInkoop.nl voor zowel een ouderlijk huis verkopen na overlijden als een woning verkopen na overlijden van een echtgenoot.

Huis verkopen zonder makelaar

Wanneer u graag zelf uw huis wilt verkopen, dan kunt u ervoor kiezen om te verkopen zonder makelaar via HuizenInkoop.nl. Dat heeft één groot voordeel. U bespaart namelijk de makelaarskosten. Daarnaast zijn er nog andere voordelen waarom u een verkopen zonder makelaar interessant zou kunnen zijn. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan via het contactformulier op onze website, bieden wij altijd een eerlijke prijs tegen marktwaarde. Ook wanneer uw woning verouderd is. HuizenInkoop.nl staat voor u klaar!