Overwaarde van uw huis verzilveren

In de huidige huizenmarkt, waarbij de huizenprijzen door het dak gaan, kan het voorkomen dat u een overwaarde op uw huis hebt gecreëerd. Dit houdt in dat u in het verleden een hypotheek hebt afgesloten voor een huis en uw huis nu meer waard is geworden. Dat is natuurlijk erg leuk! Maar zolang dat bedrag nog in de stenen van uw huis zit, en niet op uw bankrekening, heeft u daar niet zoveel aan. Gelukkig kunt u deze overwaarde ook laten uitkeren, oftewel: u kunt de overwaarde van uw huis verzilveren.

Overwaarde verzilveren door goedkoper terug te kopen

Om de overwaarde van uw huis te kunnen verzilveren moet u allereerst uw huidige woning verkopen. Hier zit immers de meerwaarde in. Nadat uw huis voor een hogere prijs is verkocht, kunt u een woning voor een lagere prijs aannemen. Op deze manier krijgt u in een klap de overwaarde van uw huis uitgekeerd. Bij Huizeninkoop bieden wij u aan dat wij uw huis overnemen. Dit gaat snel en zonder al teveel moeite. Hierdoor hoeft u zich alleen bezig te houden met het verzilveren van de overwaarde door op zoek te gaan naar een nieuwe woning voor een lagere prijs. Ook hier kunnen wij u in adviseren en ondersteunen

Overwaarde verzilveren door te investeren in groter huis

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de overwaarde te verzilveren door deze weer in een nieuwe, mooiere woning te stoppen. Ook bij deze mogelijkheid kunt u het opkopen van uw huis het beste aan ons overlaten. Dit zorgt voor een snelle afhandeling. Als u al een nieuw pand op het oog hebt, kunt u daardoor gemakkelijk en snel de overstap maken. Met deze optie kunt u de overwaarde van uw huis verzilveren door deze opnieuw te investeren in een ander pand.

Neem contact op met HuizenInkoop.nl

Wilt u graag de overwaarde van uw huis verzilveren via HuizenInkoop.nl? Wij zorgen ervoor dat uw huis op zeer korte termijn verkocht is, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het formulier op onze contactpagina in te vullen of bekijk de veelgestelde vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Categorieen: Financieel

Woning snel verkopen: Hoe werkt het?

Wilt u geen zorgen meer over de verkoop van uw huis? Of wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Dan bent u bij HuizenInkoop.nl aan het juiste adres! Onze missie is het snel verkopen van uw huis! Uw huis laten opkopen door HuizenInkoop.nl levert u een rijtje aan voordelen op:

Start gratis waardebepaling

Beleggingspand verkopen zonder makelaar

U kunt verschillende redenen hebben om uw beleggingspand te verkopen. Wat de reden ook is, HuizenInkoop.nl zorgt ervoor dat uw beleggingspand razendsnel verkocht is. Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, regelen wij alles met betrekking tot de verkoop van uw pand. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Daarnaast heeft u het voordeel dat wij uw beleggingspand kopen zonder dat daarbij dus een makelaar aan te pas komt.

Meer diensten

Eigen woning verkopen

Het verkopen van je eigen huis doe je niet zomaar. Veel mensen weten dan ook niet waar ze moeten beginnen. HuizenInkoop.nl kan u helpen bij de verkoop van uw eigen woning door uw zorgen uit handen te nemen. Voor het verkopen van je eigen woning, zijn een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Huis opkopen

Wilt u graag uw huis laten opkopen? Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw woning laten opkopen indien u uw woning direct wilt verkopen. Zelfs als u uw woning wilt laten opkopen binnen een aantal dagen is dat mogelijk bij HuizenInkoop.nl. Het is ook mogelijk wanneer u nog niets anders heeft, uw woning aan ons te verkopen én het meteen terug te huren.

Huis verkopen aan investeerder

Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen aan een investeerder. Wanneer u aan ons uw huis verkoopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het verkopen van uw huis aan een investeerder erg soepel verloopt. Er zijn verschillende redenen om uw woning aan een investeerder te verkopen. Het wegnemen van dubbele lasten, een executieveiling voorkomen of het niet kunnen vinden van een geschikte koper zijn slechts enkele voorbeelden. Welke reden u ook heeft, wij van HuizenInkoop.nl helpen u graag met uw huis verkopen aan een investeerder!

Huis verkopen en goedkoper terugkopen

Wilt u uw huis verkopen een ander huis terugkopen? Huizeninkoop.nl maakt dit mogelijk. Er zijn allerlei redenen waarom het soms nodig is uw huis snel te verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van werk, uw relatie stuk loopt of wanneer u kleiner wilt gaan wonen. Wat de reden ook is, soms moet u uw huidige huis verkopen en goedkoper terugkopen. Huizeninkoop.nl koopt huizen op van huiseigenaren en stelt u in staat een goedkoper huis terug te kopen. Lees snel door voor de voordelen van uw huis verkopen en terugkopen via de bemiddeling van Huizeninkoop.nl.

Huis verkopen na overlijden

Wilt u graag een huis verkopen na overlijden een familielid, zonder tussenkomst van een makelaar? HuizenInkoop.nl is daar om u te helpen! Onze jarenlange ervaring en brede netwerk zorgen ervoor dat wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van een huis verkopen na overlijden. Er kunnen vele redenen zijn waarom u een huis van een familielid wilt verkopen. U kunt terecht bij HuizenInkoop.nl voor zowel een ouderlijk huis verkopen na overlijden als een woning verkopen na overlijden van een echtgenoot.

Huis verkopen zonder makelaar

Wanneer u graag zelf uw huis wilt verkopen, dan kunt u ervoor kiezen om te verkopen zonder makelaar via HuizenInkoop.nl. Dat heeft één groot voordeel. U bespaart namelijk de makelaarskosten. Daarnaast zijn er nog andere voordelen waarom u een verkopen zonder makelaar interessant zou kunnen zijn. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan via het contactformulier op onze website, bieden wij altijd een eerlijke prijs tegen marktwaarde. Ook wanneer uw woning verouderd is. HuizenInkoop.nl staat voor u klaar!