Overwaarde van uw huis verzilveren

Doe nu een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Overwaarde van uw huis verzilveren

In de huidige huizenmarkt, waarbij de huizenprijzen door het dak gaan, kan het voorkomen dat u een overwaarde op uw huis hebt gecreëerd. Dit houdt in dat u in het verleden een hypotheek hebt afgesloten voor een huis en uw huis nu meer waard is geworden. Dat is natuurlijk erg leuk! Maar zolang dat bedrag nog in de stenen van uw huis zit, en niet op uw bankrekening, heeft u daar niet zoveel aan. Gelukkig kunt u deze overwaarde ook laten uitkeren, oftewel: u kunt de overwaarde van uw huis verzilveren.

Overwaarde verzilveren door goedkoper terug te kopen

Om de overwaarde van uw huis te kunnen verzilveren moet u allereerst uw huidige woning verkopen. Hier zit immers de meerwaarde in. Nadat uw huis voor een hogere prijs is verkocht, kunt u een woning voor een lagere prijs aannemen. Op deze manier krijgt u in een klap de overwaarde van uw huis uitgekeerd. Bij Huizeninkoop bieden wij u aan dat wij uw huis overnemen. Dit gaat snel en zonder al teveel moeite. Hierdoor hoeft u zich alleen bezig te houden met het verzilveren van de overwaarde door op zoek te gaan naar een nieuwe woning voor een lagere prijs. Ook hier kunnen wij u in adviseren en ondersteunen.

Huis met overwaarde verkopen en terughuren

Daarnaast kunt u ook uw huis verkopen met overwaarde aan een organisatie, zoals Huizeninkoop, en daarna een huis huren. Uw huis verkopen met overwaarde  is een relatief snelle manier om uw overwaarde te verzilveren.

Overwaarde verzilveren door te investeren in groter huis

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de overwaarde te verzilveren door deze weer in een nieuwe, mooiere woning te stoppen. Ook bij deze mogelijkheid kunt u het opkopen van uw huis het beste aan ons overlaten. Dit zorgt voor een snelle afhandeling. Als u al een nieuw pand op het oog hebt, kunt u daardoor gemakkelijk en snel de overstap maken. Met deze optie kunt u de overwaarde van uw huis verzilveren door deze opnieuw te investeren in een ander pand.

Contact opnemen

Bekijk het stappenplan van HuizenInkoop.nl

1

Taxatie & bod

Wij doen een taxatie en brengen een bod uit op uw woning.

2

De afspraken

Als u akkoord gaat met het bod stemmen we de details zoals de opleverdatum af.

3

Koopakte opstellen

We stellen de koopakte op en tekenen die.

4

Uw huis is verkocht!

De koopakte passeert bij de notaris en uw woning is verkocht.

Contact opnemen op met HuizenInkoop.nl

Wilt u graag de overwaarde van uw huis verzilveren via HuizenInkoop.nl? Wij zorgen ervoor dat uw huis op zeer korte termijn verkocht is, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier in te vullen of bekijk de veelgestelde vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.