Over huizeninkoop.nl: Dé opkoper huizen

Huizeninkoop.nl is een gespecialiseerd huizen opkoper. Met de jarenlange ervaring van onze huizen opkopers zijn wij u graag van dienst. Zoekt u een ‘opkoper huis’? Huizeninkoop.nl helpt u graag verder.

Als opkoper huizen helpen we particulieren, die om diverse redenen hun huis willen laten opkopen. Huizeninkoop.nl koopt deze huizen zelf op, soms in combinatie met een huurovereenkomst waardoor de eigenaar na de verkoop in het gehuurde huis kan blijven wonen. Op die manier zorgen we er als huizen opkopers voor dat het vermogen in uw huis vrij beschikbaar wordt.

Wilt u een huizen opkoper telefonisch spreken? Of een afspraak maken met een huizen opkoper? Er is altijd wel één van onze huizen opkopers beschikbaar voor een afspraak. Als opkoper huis helpen we u graag direct uw huis te verkopen.

Dit zijn de voordelen die huizeninkoop.nl u biedt:

  • Een eerlijke prijs van onze woning opkopers voor uw huis.
  • Bemiddeling is niet nodig. U heeft geen makelaarskosten bij de verkoop van uw woning.
  • U bespaart op de financieringskosten van een overbruggingskrediet. Een overbruggingskrediet is een tijdelijk krediet indien u een nieuwe woning gekocht heeft voordat uw oude woning verkocht is.
  • We zijn 100% transparant. Geen verrassingen achteraf.

Contact met onze huis opkopers

Wilt u contact met woning opkopers? Kijk op onze contact pagina naar onze contactgegevens om met één van onze huis opkopers in contact te komen. Onze woning opkopers staan klaar om u van dienst te zijn.

Postcode
Huisnummer