Huis opkopers, dat zijn wij!

Doe direct een gratis aanvraag

[]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

HuizenInkoop.nl is een ervaren vastgoed opkoper. Als huizen opkoper hebben wij jarenlange ervaring in het snel opkopen van woningen in Nederland. Wij zijn u daarom ook graag van dienst! Wilt u uw huis verkopen aan een vastgoed opkoper? HuizenInkoop.nl helpt u graag van uw zorgen af!

Als ervaren huizen opkopers helpen we particulieren die om diverse redenen van hun woning af willen. Naast dat HuizenInkoop.nl zelf woningen opkoopt, kan het huis ook gekocht worden in combinatie met een huurovereenkomst. Dit betekent dat de eigenaar na de verkoop in het gehuurde huis kan blijven wonen. Er zijn steeds meer mensen die voor de optie huis verkopen en terughuren kiezen. Voor welke optie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het vermogen in uw huis voor u beschikbaar komt.

Het voordeel van een huis opkoper via HuizenInkoop.nl

  • Een eerlijke prijs voor uw huis.
  • Bemiddeling is niet nodig. U heeft geen makelaarskosten bij de verkoop van uw woning.
  • U bespaart op de financieringskosten van een overbruggingskrediet. Een overbruggingskrediet is een tijdelijk krediet indien u een nieuwe woning gekocht heeft voordat uw oude woning verkocht is.
  • We zijn 100% transparant. Geen verrassingen achteraf!!

(Telefonisch) contact met één van onze woning opkopers

Bent u op zoek naar meer informatie over wat wij doen als opkopers van vastgoed? Wij zouden telefonisch uw vragen kunnen beantwoorden. U zou ook al direct een afspraak kunnen maken ons. U kan ook hieronder heel eenvoudig het contactformulier invullen. Er is altijd wel één van onze woning opkopers beschikbaar voor een afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en helpen u graag verder met het snel verkopen van uw huis!

Twijfelt u nog of een opkoper voor uw huis een geschikte keuze is voor u? Bekijk dan eens onze FAQ. Huizeninkoop.nl staat als huizenopkoper klaar om uw vragen te beantwoorden!

Contact opnemen met onze woning opkopers

Wilt u dat wij u helpen als huizen opkoper? Wij zorgen ervoor dat uw huis in zeer korte tijd verkocht is, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier in te vullen of bekijk de veelgestelde vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.