Executieverkoop voorkomen

Bent u huiseigenaar en wilt u graag een executieverkoop voorkomen? U kunt een executieverkoop van onroerend goed voorkomen wanneer u bijvoorbeeld achterstallige betalingen heeft. Een vervelende situatie, want wanneer u geen executieveiling van uw huis kunt voorkomen levert dat u al snel een hoge restschuld op. Hier zit u als huiseigenaar niet op te wachten, zeker niet als u vanwege wat voor reden dan ook uw hypotheek niet meer kan betalen. U blijft graag zicht houden op een positieve toekomst. HuizenInkoop.nl koopt huizen op waardoor u een executoriale verkoop van uw woning daadwerkelijk voorkomt. Uw restschuld wordt dan ook beperkt. HuizenInkoop.nl staat voor u klaar!

Wat is een executieverkoop van uw onroerend goed?

Bij een executieverkoop wordt uw onroerend goed, in dit geval uw woning, geveild op een executieveiling. Opkopers, maar ook beleggers, banken en investeerders brengen er een bod uit op uw woning. Het is een interessante manier om goedkoop een woning te kopen, maar voor u als huiseigenaar minder prettig. De kosten die worden gemaakt bij een executieverkoop komen voor uw rekening en daarnaast blijft u vaak achter met een hoge restschuld. Een slimme manier om een executoriale verkoop van uw woning te vermijden door uw huis te verkopen aan HuizenInkoop.nl.

Waarom executieverkoop voorkomen via HuizenInkoop.nl?

U wilt graag een executieveiling van uw huis voorkomen. Waarom zou u er dan voor kiezen om uw woning te verkopen aan HuizenInkoop.nl? Uw huis verkopen aan HuizenInkoop.nl is een interessante manier wanneer u uw huis wilt verkopen zónder extra kosten. U ontvangt altijd een eerlijke prijs en u komt niet voor verrassingen te staan. Bovendien zijn alle kosten die worden gemaakt voor rekening van HuizenInkoop.nl. Wij bieden 100% transparantie in het proces.

Het bod dat u van ons krijgt is altijd hoger dan de veilingprijs. Het bod op de veiling ligt vaak zo’n 35 procent lager dan de huidige marktwaarde en dit levert een flinke schuld op. Wij hebben een jarenlange ervaring met het snel opkopen van huizen voor een hoger bedrag dan de veilingopbrengst. Dat biedt u een dubbel voordeel. Er is sprake van een hogere verkoopprijs en u bent van uw zorgen af. Het voorkomen van een executoriale verkoop van uw woning via HuizenInkoop.nl is daarom een aantrekkelijk alternatief voor een gedwongen verkoop van uw woning.

Contact opnemen met HuizenInkoop.nl

Wij zorgen ervoor dat u een executieverkoop voorkomt van uw onroerend goed, zonder bijkomende makelaarskosten en zorgen. U bent niet afhankelijk van de executieverkoop van uw huis, maar regelt de verkoop zelf via Huizeninkoop.nl. Neem vrijblijvend contact op met HuizenInkoop.nl door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Categorieen: Financieel

Woning snel verkopen: Hoe werkt het?

Wilt u geen zorgen meer over de verkoop van uw huis? Of wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Dan bent u bij HuizenInkoop.nl aan het juiste adres! Onze missie is het snel verkopen van uw huis! Uw huis laten opkopen door HuizenInkoop.nl levert u een rijtje aan voordelen op:

Start gratis waardebepaling

Beleggingspand verkopen zonder makelaar

U kunt verschillende redenen hebben om uw beleggingspand te verkopen. Wat de reden ook is, HuizenInkoop.nl zorgt ervoor dat uw beleggingspand razendsnel verkocht is. Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, regelen wij alles met betrekking tot de verkoop van uw pand. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt van binnen en buiten. Daarnaast heeft u het voordeel dat wij uw beleggingspand kopen zonder dat daarbij dus een makelaar aan te pas komt.

Meer diensten

Eigen woning verkopen

Het verkopen van je eigen huis doe je niet zomaar. Veel mensen weten dan ook niet waar ze moeten beginnen. HuizenInkoop.nl kan u helpen bij de verkoop van uw eigen woning door uw zorgen uit handen te nemen. Voor het verkopen van je eigen woning, zijn een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Huis opkopen

Wilt u graag uw huis laten opkopen? Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw woning laten opkopen indien u uw woning direct wilt verkopen. Zelfs als u uw woning wilt laten opkopen binnen een aantal dagen is dat mogelijk bij HuizenInkoop.nl. Het is ook mogelijk wanneer u nog niets anders heeft, uw woning aan ons te verkopen én het meteen terug te huren.

Huis verkopen aan investeerder

Bij HuizenInkoop.nl kunt u uw huis verkopen aan een investeerder. Wanneer u aan ons uw huis verkoopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het verkopen van uw huis aan een investeerder erg soepel verloopt. Er zijn verschillende redenen om uw woning aan een investeerder te verkopen. Het wegnemen van dubbele lasten, een executieveiling voorkomen of het niet kunnen vinden van een geschikte koper zijn slechts enkele voorbeelden. Welke reden u ook heeft, wij van HuizenInkoop.nl helpen u graag met uw huis verkopen aan een investeerder!

Huis verkopen en goedkoper terugkopen

Wilt u uw huis verkopen een ander huis terugkopen? Huizeninkoop.nl maakt dit mogelijk. Er zijn allerlei redenen waarom het soms nodig is uw huis snel te verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van werk, uw relatie stuk loopt of wanneer u kleiner wilt gaan wonen. Wat de reden ook is, soms moet u uw huidige huis verkopen en goedkoper terugkopen. Huizeninkoop.nl koopt huizen op van huiseigenaren en stelt u in staat een goedkoper huis terug te kopen. Lees snel door voor de voordelen van uw huis verkopen en terugkopen via de bemiddeling van Huizeninkoop.nl.

Huis verkopen na overlijden

Wilt u graag een huis verkopen na overlijden een familielid, zonder tussenkomst van een makelaar? HuizenInkoop.nl is daar om u te helpen! Onze jarenlange ervaring en brede netwerk zorgen ervoor dat wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van een huis verkopen na overlijden. Er kunnen vele redenen zijn waarom u een huis van een familielid wilt verkopen. U kunt terecht bij HuizenInkoop.nl voor zowel een ouderlijk huis verkopen na overlijden als een woning verkopen na overlijden van een echtgenoot.

Huis verkopen zonder makelaar

Wanneer u graag zelf uw huis wilt verkopen, dan kunt u ervoor kiezen om te verkopen zonder makelaar via HuizenInkoop.nl. Dat heeft één groot voordeel. U bespaart namelijk de makelaarskosten. Daarnaast zijn er nog andere voordelen waarom u een verkopen zonder makelaar interessant zou kunnen zijn. Wanneer u een aanvraag heeft gedaan via het contactformulier op onze website, bieden wij altijd een eerlijke prijs tegen marktwaarde. Ook wanneer uw woning verouderd is. HuizenInkoop.nl staat voor u klaar!