Exectieverkoop voorkomen

Executieverkoop voorkomen door verkoop huis aan Huizeninkoop.nl

Bent u huiseigenaar en is er een executieverkoop aangekondigd van uw woning vanwege achterstallige betalingen? Een treurige situatie, want een gedwongen verkoop levert u al snel een hoge restschuld op. Hier zit u als huiseigenaar niet op te wachten, zeker niet als u vanwege wat voor reden dan ook uw hypotheek niet meer kan betalen. U blijft graag zicht houden op een positieve toekomst. Huizeninkoop.nl koopt huizen op waardoor executieverkoop niet meer mogelijk is en uw restschuld beperkt wordt. Maar wat is executieverkoop nu eigenlijk en waarom heeft het meerwaarde uw huis te laten kopen door Huizeninkoop.nl? We leggen het graag aan u uit.

Wat is executieverkoop?

Bij een executieverkoop wordt een woning geveild op een executieveiling. Opkopers, maar ook beleggers, banken en investeerders brengen er een bod uit op uw woning. Het is een interessante manier om goedkoop een woning te kopen, maar voor u als huiseigenaar minder prettig. De kosten die worden gemaakt bij een gedwongen executieverkoop komen voor uw rekening en daarnaast blijft u vaak achter met een hoge restschuld. Een executieverkoop voorkomen door uw huis te verkopen aan Huizeninkoop.nl is gelukkig een slimme manier om onder een gedwongen verkoop uit te komen.

Waarom executieverkoop voorkomen met Huizeninkoop.nl?

Uw huis verkopen aan Huizeninkoop.nl is een interessante manier om uw huis te verkopen zónder extra kosten. U ontvangt altijd een eerlijke prijs en u komt niet voor verrassingen te staan. Bovendien zijn alle kosten die worden gemaakt voor rekening van Huizeninkoop.nl. Het bod dat u van ons krijgt is altijd hoger dan de veilingprijs. Het bod op de veiling ligt vaak zo’n 35 procent lager dan de huidige marktwaarde en dit levert een flinke schuld op. Bij ons blijft u zicht houden op een fijne toekomst. Een executieverkoop voorkomen met Huizeninkoop.nl is daarom een aantrekkelijk alternatief voor een gedwongen verkoop van uw woning

Meer weten over snel huis verkopen?

Wilt u meer weten over snel huis verkopen aan huizeninkoop.nl? Neem contact op met één van onze medewerkers. Uw huis snel verkopen? Wacht niet langer maar bel nu!

Postcode
Huisnummer